PR TALK MET... Francien Regelink

facebook

Francien Regelink | Runner, Blogger op Girlslove2run

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Francien Regelink.

Francien Regelink is één van de geniale brains achter Girlslove2run. Een blog vol inspiratie, motivatie en ontzettend veel tips om het rennen leuk te maken. Rennen is haar passie maar ze heeft stiekem ook een zwakte voor het fastfoodrestaurant die we allemaal kennen van die grote gele M. Wanneer ze niet aan het rennen is dan is ze aan het bloggen, facebooken of googled ze erop los want ze is 24/7 online te vinden en make-up, daar doet ze niet aan dat vindt ze te veel werk! Nadat je de antwoorden van dit schrijftalent op onze PR vragen hebt gelezen klik dan even op het facebook-linkje en lees de colums van Francien, they will make your day!

photo

"If I was down to my last dollar, I would spend it on PR" [Bill Gates] 

1.       BEN JIJ HET MET BILL GATES EENS?

Absoluut, als niemand van je product of dienst afweet dan heb je er geen reet aan.


2.       WAT IS VOLGENS JOU DE BESTE PR CASE ALLERTIJDEN?

Ooit eens een klacht ingediend na je verblijf in een hotel? Enkele gasten die verbleven in het Standard Hotel in ieder geval wel. Waarop het Standard Hotel besloot de meest geniale klachten te vermaken tot een extreem grappige kalender. Voor elk van de klachten werd een toepasselijk foto geschoten.


"Normal gets you nowhere" [Kelly Cutrone]
 

3.       WAT IS JOUW MENING MET BETREKKING TOT DEZE QUOTE?

Als ik normaal zou zijn, dan zou je me niet gekend hebben. Juist door extreem anders te zijn dan anderen val ik op. Kijk ik praat graag over plassen, poepen en sporten. Dat dat soms een beetje (te) ver gaat, vind ik leuk. Daarmee verras ik mensen keer op keer. Dat Fieke dit bijvoorbeeld soms ietsje minder vindt snap ik wel, maar toch mag ik gewoon mijn eigen gang gaan. 


4.       
WAT GAAT ER VOLGENS JOU OP HET GEBIED VAN PR VERANDEREN? EN HEB JE WELLICHT TIPS? 

Dat het steeds moeilijker wordt om op te vallen tussen alle media waarmee we worden doodgegooid. Daarom probeer ik zelf steeds dingen te doen of beschrijven op een manier zoals niemand anders dat kan. Wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat ik (al dan niet per ongeluk) content creëer waardoor merken en mensen op mij afkomen in plaats van andersom. 


"The question isn't 'What do we want to know about people'. It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg] 

5.       WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE, EN WAAROM?

Alle. Ik ben namelijk community manager van beroep. Dus ik ben pretty much always on(line). Altijd en overal. Zelfs 's nachts. Instagram is torenhoog favoriet, omdat een foto meer dan 1.000 woorden zegt.  


6.       WAT ZIJN JOUW BELANGRIJKSTE NIEUWSBRONNEN?

Instagram en mijn goede vriend Chung, social strateeg bij LBi, hij weet namelijk altijd ALLES als eerste. Echt.  


7.       TOT SLOT, HEB JIJ NOG EEN NIEUWTJE DAT JE GRAAG WIL DELEN? PAK DAN NU JOUW PR MOMENT: 

Ik ben zwanger. Nee grapje. 

 

Volg Francien via, Facebook, Twitter en Instagram.

 

- Juni 2014

AWINK Websolutions