Bloggertip: #FITGIRLCODE

facebook

#FITGIRLCODE

Bloggen is en blijft boomig, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Deze week zetten we #FITGIRLCODE in het zonnetje.

photo

Graag stellen we de blog van #FITGIRLCODE aan je voor. Op deze blog houden dagelijks 20 inspirerende vrouwen je op de hoogte van alle laatste trends rondom fit worden en zijn. De blog begon als een groepje gemotiveerde meiden die elkaar wilden motiveren maar is ondertussen uitgegroeid tot een online community met een blogcrew van 20 inspirerende vrouwen. Wij geven je 4 redenen waarom jij deze blog zou moeten volgen:

 

1.       De meiden van #FITGIRLCODE geven je een dagelijkse dosis fitinspiration. Eventjes geen motivatie meer om gezond te leven en veel te bewegen? Neem een kijkje op #FITGIRLCODE en je barst weer van de energie om door te gaan.

2.       Buiten allerlei sport en beweging tips en tricks geven de meiden je ook heerlijke recepten waarbij je geen schuldgevoel hoeft te krijgen achteraf. De blog staat vol met gezonde maar overheerlijke recepten die perfect passen in je gezonde lifestyle.

3.       Om het sporten nog leuker te maken heeft #FITGIIRLCODE een eigen sportkleding- en accessoireslijn. Met deze fashionable sportkleding zit je niet alleen lekkerder in je vel maar zie je er ook nog eens top uit in de sportschool of tijdens je wekelijkse rondje hardlopen.

4.       De blog is meer dan alleen een website met artikelen over sporten en gezond eten. De fitgirls praten je ook bij over festivals, fashion, beauty en nog veel meer. De blog is hierdoor allround en heeft voor iedereen wat leuks!

 

Benieuwd geworden naar de blog en ook opzoek naar motivatie of inspiratie? Neem dan een kijkje op #FITGIRLCODE! Ook kan je de blog volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

 

#MADEBYPR #BLOGGERTIP #FITGIRLCODE

Bron foto's: Facebook
AWINK Websolutions