Bloggertip: CITYMOM

facebook

Mommy blogger Bettina Neseker

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Deze week zetten we Bettina Neseker met haar blog/website citymom.nl in het zonnetje.

photo

Oprichtster van CITYMOM Bettina miste iemand om haar de weg te wijzen in het stadse leven van de nieuwe, jonge moeder. Met CITYMOM wil ze andere moeders (to be) handige city guides bieden in hun stad en tegelijkertijd dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor kids. Wij geven je 3 redenen waarom je CITYMOM moet gaan volgen:

1.      Elke dag verschijnt er een nieuwe blog op CITYMOM over uiteenlopende onderwerpen, zoals de 10 leukste lampjes voor op kinderkamers, nagellak voor kinderen en tips om een top vakantie te hebben thuis.

2.      Er zijn op het moment negen toffe moms die schrijven voor CITYMOM. Dit betekent veel tips, ervaringen en verhalen uit verschillende hoeken.

3.      Op CITYMOM is niet alleen een blog te vinden, maar ook een city guide met tips voor buiten de deur, interessante cursussen, leuke horecagelegenheden en ga zo maar door. Ook geven ze tips voor andere interessante websites voor moms (to be). 

 

Wil je CITYMOM ook volgen? Ga dan naar de website www.citymom.nl, of volg ze op Instagram, Facebook of Twitter.  

#MADEBYPR #BLOGGERTIP #CITYMOMNL #BETTINANESEKER

 

Bron foto's: Instagram, www.citymom.nl

AWINK Websolutions