Bloggertip: Irene van Guin

facebook

www.irenevanguin.com

Bloggen is en blijft boomig, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Deze week willen we graag de lifestyle blog van Irene van Guin aan je voorstellen.

photo

Irenevanguin.com begon in 2009 als een fashionblog maar is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar Irene (en gastbloggers) haar gedachten en advies geeft over veel meer dan alleen fashion. Wij geven je drie redenen waarom de blog van Irene zeker de moeite waard is om te bezoeken:

 

 

  1. Rotterdam liefhebbers opgelet! Op de blog van Irene vind je de leukste hotspots in deze stad. Ze vertelt je wat de leuke lunch tentjes zijn en waar je de lekkerste Dim Sum (Chinees) kan eten. Zeker even op de blog van Irene kijken als je binnenkort een dagje naar Rotterdam gaat.
  2. Irene heeft haar eigen stijl en is goed voor een hele dosis fashion inspiratie. Zoals ze zelf zegt op haar blog is ze 'fashionstoned'. Dit is goed terug te zien op de mooie foto's van haar bijzondere en mooie outfits. Van basics tot eye-catchers en van design tot H&M; je vind genoeg inspiratie op de blog van Irene.
  3. Op irenevanguin.com kan je van alles vinden over verschillende lifestyle onderwerpen. Interieur, design en architectuur zijn een aantal topics waar Irene regelmatig een artikel over schrijft. Ze laat je bijzondere huizen zien van binnen en buiten en geeft je tips over het decoreren van je huis. 

 


Nieuwsgierig geworden naar de blog van Irene? Neem dan een kijkje op irenevanguin.com of volg haar op Facebook, Instagram en Twitter.

 

Bron foto's: irenevanguin.com, Instagram
AWINK Websolutions