Bloggertip: Reisdoc.nl

facebook

De reisblog van Chantal Schram

Bloggen is en blijft boomig, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Vandaag geven we drie redenen waarom je de blog Reisdoc.nl van Chantal zou moeten volgen.

 

photo

Bijna vier jaar geleden startte studente Chantal haar eigen blog reisdoc.nl. Bij gebrek aan een website die haar kon vertellen hoe ze goedkoop op reis kon besloot ze er zelf een te starten. Nu schrijft ze wekelijks over de mooiste plekjes op aarde, over gave reizen en over alles wat met reizen te maken heeft.

 

1. Veel mensen willen graag Azië ontdekken of rondtrekken in Amerika. Echter blijft het vaak bij woorden en vage plannen. Wil je een keer je plannen doorzetten maar heb je geen idee hoe? Chantal geeft je tips en vooral heel veel motivatie om nu toch echt een keer je backpack te pakken en je vliegticket te boeken.

2. Het motto van reisdoc.nl is 'waar voor je reisgeld' en dit maakt de blog zeker waar. Chantal bespreekt niet de duurste en hipste reisplekken, maar juist de bijzonderste plekjes op aarde. Vakantie plekken die je waar voor je geld bieden zodat je voor elk budget een zorgeloze reis hebt.   

3. Chantal schrijft over onderwerpen waar je niet zo snel aan denkt bij reisblogs. Zo geeft ze je tips over hoe je op reis beter kan slapen en vertelt ze over de leukste reisprogramma's om te kijken op televisie.  

 

Ben je benieuwd geworden? Neem een kijkje op reisdoc.nl of volg de blog van Chantal op Facebook, Instagram en Twitter.

 

#BLOGGERTIP #MADEBYPR


Bron foto's: Facebook, reisdoc.nl
AWINK Websolutions