Bloggertip: Jiami Jongejan

facebook

Jiami.nl

Bloggen is en blijft boomig, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Vandaag willen we je graag meer vertellen over blogger Jiami Jongejan.

photo

Jiami Jongejan is misschien wel één van de jongste bloggers van Nederland. Jiami is pas 15 jaar en runt al drie jaar met succes haar eigen blog: jiami.nl (voorheen lifesplash.nl). Dagelijks vertelt ze je over haar voorliefde voor kleding, beauty, reizen en al het andere wat ze interessant vindt. Wij geven je drie redenen waarom ze het volgen waard is.

 

1.       Jiami vlogt ook via haar eigen Youtube kanaal. Hierop laat ze je vaak de mooiste makeup tutorials zien. Inspiratie nodig voor een mooie eyelook? Jiami geeft het je vast!

2.       Het leven als blogger, is dat stiekem niet wat we allemaal wensen? Of is het meer het idee dat je dan een perfect leven leidt? Jiami geeft  je wekelijks een kijkje in haar leven. Misschien kun je zo ontdekken of het iets voor jou is?

3.       De derde en laatste reden om Jiami te volgen is misschien wel haar leeftijd. Met 15 jaar al zo een mooie blog bij houden naast je school, dat biedt een toekomst. Waar zal ze staan over 5 jaar? Wij zijn hartstikke benieuwd hoe haar blog dan zal zijn en vinden dit zeker een reden om deze meid in de gaten te houden.

 

Benieuwd naar de blog van Jiami? Ga naar www.jiami.nl of volg haar op Instagram, Facebook en Twitter

 

Bron foto's: Jiami.nl, Google

 

AWINK Websolutions