Bloggertip: Whatabouther.nl

facebook

De reisblog van Laura Coolen

Bloggen is en blijft boomig, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Deze week willen we je kennis laten maken met de prachtige reisblog van Laura Coolen.

photo

Laura Coolen is het gezicht achter whatabouther.nl. Op deze blog schrijft Laura dagelijks over de reizen die ze maakt, maar slaat Nederland hier zeker niet bij over. Ze houdt van nieuwe plekjes ontdekken en is hier dag en nacht mee bezig. Wij vinden deze blog echt een aanrader en geven je drie redenen waarom deze blog een bezoekje waard is.

 

1.      Er staan prachtige video's op whatabouther.nl. De vriend van Laura, Robert is filmmaker en filmt de reizen die Laura en hij maken. Wil je geïnspireerd raken over mooie plekken in de wereld? Ga dan wegdromen bij deze mooie video's.

2.      Geen geld om je backpack te pakken en naar Afrika of Zuid-Amerika te trekken? Laura geeft je ook tips over de mooiste plekjes dicht bij huis. Ze laat je de gaafste hotspots zien maar praat je ook bij over welke hotels in eigen land het bezoeken waard zijn.

3.      Ga je binnenkort op vakantie en ben je benieuwd naar wat je op je bestemming allemaal kan doen? Op Laura's site vind je onder het kopje 'destinations' alle landen waar Laura is geweest en waar ze over heeft geschreven. Zo kan jij precies zien welke aanraders ze heeft in Polen, Gambia, Barbados en noem maar op!

 

Ook zo'n zin gekregen om weer op vakantie te gaan of om leuke nieuwe plekken te leren kennen? Ga dan naar www.whatabouther.nl en laat je inspireren.

Meer weten van Laura? Volg haar en haar blog ook op Facebook, Twitter en Instagram.

#WHATABOUTHER #BLOGGERTIP #MADEBYPR 


Bron foto's: Facebook, www.whatabouther.nl
AWINK Websolutions