Bloggertip: KittehsCupcakes

facebook

Kittehscupcakes

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week de zusjes Tara & Larissa Verbon die samen de blog Kittehscupcakes bijhouden!

photo

Als de 'zusjes van' de powerchick achter Beautylab, begonnen Tara en Larissa in mei 2010 hun eigen blog. Samen schrijven de meiden over mode, lifestyle, food en nog veel meer. Van heerlijke koffie ideeën tot outfit tips, van alles is er op deze inspireerde blog te vinden. Wij geven je 4 redenen waarom jij deze blog zou moeten volgen:

  1. Buiten alle interessante posts op de blog van KittehsCupcakes zijn de meiden ook actief op Youtube. Twee maal per week zetten ze een video op hun kanaal. Dus check ook zeker hun Youtube kanaal.
  2. Zowel Tara als Larissa hebben beide gevoel voor stijl. Ze volgen niet de laatste modetrends maar zien er altijd fashionable uit. Voor stijlingtips en outfit inspiratie is deze blog ook zeker de moeite waard.
  3. Koken is grote een hobby van de zusjes. Voor lekkere en makkelijke recepten kan je goed terecht op KittehsCupcakes. Ook leuk: de moeder van de meiden is Indonesisch dus je vind er ook verschillende Indonesische recepten, leuk voor de afwisseling.
  4. Tot slot staan er op de blog genoeg tips om een saaie middag door te komen. De blog van deze jonge getalenteerde meiden staat vol met Do It Yourselfs zodat je zelfs een verschrikkelijke regendag leuk door komt.

 

Meer weten over KittehsCupcakes? Kijk op hun blog www.kittehscupcakes.nl of volg ze op Facebook, Youtube of Instagram @taraverbon en @larissaverbon.

 

#MADEBYPR #BLOGGERTIP

 

Bron foto's: www.kittehscupcakes.nl en Instagram

 

 

AWINK Websolutions