Bloggertip: Kaj Gorgels

facebook

Kajs Typetjes

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week willen we Kaj Gorgels met je delen. Deze leuke vlogger maakt ons elke week weer aan het lachen met Kaj's typetjes.

photo

Kaj Gorgels is dé grapjas van YouTube. Op zijn YouTube kanaal vind je korte, zoals hij het zelf noemt "inhoudsloze" filmpjes die zeer vermakelijk zijn. Kaj is een kei in typetjes na spelen: van de boze buurman tot de vervelende parkeerwachter, hij kan het allemaal. Buiten dat Kaj de wereld zijn eigen gekkigheid laat zien, presenteert hij programma's en maakt en regisseert hij ook zpelf filmpjes. Al nieuwsgierig naar deze jongen? Wij geven je 3 tips waarom jij je zou moeten abonneren op zijn YouTube kanaal.

1.    Kaj zet elke week korte filmpjes op zijn kanaal. Om de dag dus vrolijk te beginnen of met een lach te eindigen zijn Kaj's filmpjes zeker een aanrader!

 

2.    Kaj vertolkt in zijn filmpjes verschillende typetjes. In het elk filmpje is het weer een verrassing wat of wie hij nadoet. Zo is elk filmpje anders, blijft hij zich steeds opnieuw ontwikkelen en worden wij keer op keer verrast.

 

3.    Kaj presenteert sinds kort ook het programma Funniest Failure op Veronica. Elke donderdag en zaterdagavond kan je hem dus ook op de buis vinden met een grote dosis humor. Een tip om naar te kijken dus.

Wil je Kaj ook volgen? Abonneer je dan op zijn YouTube kanaal, kijk op zijn blog: www.kajgorgels.com of volg hem op Facebook en Instagram.

 

#MADEBYPR #BLOGGERTIP #KAJGORGELS #KAJSTYPETJES

Bron foto's: Linkedin, Facebook, Youtube, Castingnewz.com

 

AWINK Websolutions