Blogger tip: Sanne Poeze

facebook

Girl On Kicks

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week is dat sneakerchick Sanne Poeze met haar blog Girl On Kicks. 

photo

Girl On Kicks

Sanne's passie voor sneakers is ontstaan toen zij op haar 17e de nike air max 1 beastpack kocht. Sindsdien schrijft ze met liefde over haar gigantische sneakercollectie op haar blog Girl On Kicks. Wij geven jou vijf redenen waarom je Girl on Kicks moet volgen:

  1. Sanne weet alle ins & outs van sneakers. Op haar Engelstalige blog lees je alles wat te maken heeft met sneakers.  
  2. Om de twee á drie dagen staat er een nieuwe blogpost voor je klaar. Ook vind je de leukste sneakerinspiratie op haar Pinterestaccount en Instagram. 
  3. Sanne heeft niet zomaar een passie voor sneakers, zij is 'really passionate'. 
  4. Girl On Kicks is niet de blog van het typische modemeisje. De personal styleblog is volledig gericht op sneakers en heeft niks te maken met jurkjes en hoge hakjes. 
  5. Op haar blog lees je hoe Sanne de mooiste sneakers combineert in haar outfitposts. Daarnaast zijn er moodboards te vinden en interessante samenwerkingen met andere creatievelingen zoals fotografen en visual artist.  

 

Girlsonkicks

 

Wil jij op de hoogte blijven van Sanne? Volg haar dan op Instagram, Facebook en Pinterest

 

#MADEBYPR  #BLOGGERTIP

Bron foto's: Instagram
AWINK Websolutions