BLOGGER TIP: ROY BOERE

facebook

Royboere.nl

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week is dat Roy Boere met zijn blog. 

photo

RoyBoere.nl

Roy Boere is begonnen als stagiaire bij modestylist Bastiaan van Schaik, maar is inmiddels zijn assistent. Vanuit zijn passie voor men's fashion is hij zijn eigen blog Royboere.nl gestart. Wij geven vijf redenen waarom je Roy Boere moet volgen:

  1. Je blijft altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en trends. Iedere dag geeft hij een update op het gebied van lifestyle, gadgets, muziek, eten en reizen. 
  2. Roy Boere zit er altijd fashionable uit. Zijn stijl stemt hij af op zijn current mood en kan zowel stoer als preppy zijn. In zijn outfitposts lees je er meer over. 
  3. Als assistent van Bastiaan van Schaik doet hij veel ervaringen op, zo ontmoet hij veel bekende personen en is hij aanwezig bij leuke opdrachten van merken. Wat hij vervolgens deelt op zijn blog. 
  4. Je kunt meedoen aan leuke winacties en kans maken op te gekke prijzen. 
  5. Roy is naast zijn blog ook actief op social media waar hij je een kijkje in zijn drukke en sociale leven geeft.

Volg Roy Boere ook op FacebookTwitter en Instagram.

Roy Boere

Weten hoe Roy Boere denkt over PR? Lees dan zijn PR-talk hier.   

 

#MADEBYPR #BLOGGERTIP

Bron foto's: Instagram 
AWINK Websolutions