BLOG: De Nieuweling

facebook

MANON

Hi there! Ja, het is weer zover. MADE BY PR gaat lekker met haar stagiaires. Wat zeker te begrijpen valt, het is een mega cool stagebedrijf. Voordat ik hier verder op door ga, zal ik eerst even mezelf voorstellen. Ik ben Manon en ik zit in mijn laatste jaar van de opleiding Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland te Haarlem. Laatste jaar betekent overigens het afstudeerjaar [scarysound]. De aankomende 5-6 maanden zal ik gaan stagelopen en afstuderen bij MADE BY PR, waarbij ik alle online activiteiten op me zal nemen. So let's meet the world wide web!

photo

Afgelopen maandag ben ik officieel gestart als rookie. Spannend? Best wel. Mijn ervaring op social media gebied gaat niet verder dan mijn eigen telefoon, dus er valt een hoop te leren. Een week eerder kreeg ik van Lotte en de vorige stagiaire Lineke een snelle intro. Natuurlijk deed ik mijn best om alles zo goed mogelijk te onthouden, so much information! Social media is toch niet zo eenvoudig als de meeste mensen denken. Er komt meer bij kijken dan alleen iets posten, retweeten en vastleggen. Ik heb zelfs de achterkant van een website gezien! Nee.. niet de achterkant van mijn laptop, daadwerkelijk de achterkant. Ook daarmee zal ik aan de slag gaan.

Voordat ik het wist was de week voorbij. Dit komt mede doordat de sfeer zo top is. Er wordt hier bikkelhard gewerkt, maar gelukkig op zijn tijd ook heerlijk hard gelachen. Je voelt je meteen thuis en je kunt jezelf zijn. Vragen kunnen altijd gesteld worden en niks is dom. De pauzes hier zijn by the way echt awesome. Roereitje, salades en lekker vers brood. Ja, daar is geen twijfel over mogelijk... Deze ginger krijgt een puik leven hier! 

#MADEBYMANON

 

AWINK Websolutions