Blog: De nieuwe stagiaire Marjolein

facebook

Blog: De nieuwe stagiaire Marjolein

MADE BY PR heeft er weer twee nieuwe aanwinsten bij. De stagiaries Marjolein & Charlotte komen het team versterken. Benieuwd wie ze zijn? Lees dan verder:

photo

Jawel, mijn eerste blogpost is een feit! Een fanatieke blogschrijver ben ik namelijk totaal niet, maar ik ga geen uitdaging uit de weg. Ik zal mij even voorstellen: ik ben Marjolein, 23 jaar en kom uit Woerden. Ik volg twee keer in de week dansles (Dancehall & House) in Utrecht en in het weekend houd ik van drankjes doen, winkelen, koken en stappen in Amsterdam of Haarlem.

Ik woon misschien niet in Amsterdam, maar mijn hart ligt wel in deze stad. De keuze om in Amsterdam een stage te lopen was dan ook vanzelfsprekend. Vier jaar geleden begon ik aan de studie Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik begon deze studie eigenlijk na het zien van één filmpje: MTV Moneymakers. In die aflevering nam Tess een kijkje in de keuken van PR. En ja, ik was verkocht. Na vier jaar mag ik dan eindelijk mijn eerste stage op een PR-bureau beginnen!

Hoe het is? Geweldig! De eerste keer dat ik op het kantoor aankwam, voelde ik mij direct thuis. Dat maakt voor mij MADE BY PR zo leuk: een relaxte sfeer waar ook hard gewerkt kan worden. En met zo'n uitzicht in het hartje van Amsterdam, totaal niet verkeerd! Mijn eerste stageweek heb ik al bijna overwonnen. Ik ben als stagiair verantwoordelijk voor alle owned media kanalen. Een leuke term, maar wat houdt het in? Ik verzorg de social media voor MADE BY PR (o.a. Twitter, Instagram, Facebook) en alle blogposts op de website. Daarnaast ga ik vanaf maart beginnen met afstuderen. Wat het onderwerp is van mijn scriptie, is in process... [soon more]. 

 

Adam

 

#MADEBYMARJOLEIN

 

- Februari 2015

AWINK Websolutions