PR TALK MET... Stepherd

facebook

Rapper

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Stepherd.

Stepherd vormt samen met zijn partner in crime Skinto het rappersduo 'Stepherd & Skinto'. Zij hebben samen diverse hits gescoord zoals 'Brak Obama' en 'Gaan Met Die Banaan' in samenwerking met Jebroer en Jayh, waar ze ook een gouden plaat voor ontvingen. Onlangs werden de mooiboys ook nog genomineerd voor de FunX Awards voor de categorie 'Best Style'. Nu hebben zij een nieuwe singel uitgebracht genaamd 'Beterschap' en daarom reden genoeg om naar zijn visie op PR te vragen als artiest.

photo

"If you don't like what's being said, change the conversation" [Don Draper, Mad Men]

1. Op welke manier denk jij dat PR kan bijdragen aan iemands imago? 

Ik ben van mening dat PR je imago kan vormen naar iets groters. PR is ook een hele goeie link tussen de doelgroep van een merk/media en de artiest. Ik vind dat PR daardoor veel kan bijdragen aan iemands imago.

 

2. Wat moeten PR-bureaus vooral laten volgens jou?

Ik vind dat PR-bureaus het artistieke gedeelte van de artiest met rust moeten laten.

 

"Branding is so important, I have to do it myself" [Donald G. Trump]

3. Hoe zorg jij ervoor dat je onder de aandacht blijft?

Als artiest is het belangrijk dat je regelmatig met een nieuw werk komt en het publiek iets vernieuwends geeft. Ik let heel erg op social media en wat er speelt, vervolgens speel ik daar op in. Ik probeer met regelmaat iets te posten zonder dat het een gevoel geeft van spam.

 

4. Wat is volgens jou de beste PR stunt allertijden?

De Red Bull space jump. Mensen hebben het er tot de dag van vandaag over.

 

"The question isn't 'What do we want to know about people'. It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg]

5. Welke social media gebruik je, en waarom?

Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en Youtube. Als artiest kan je niet achter blijven. Om de mensen up-to-date te houden is social media super belangrijk.

 

6. Hoe inspireer jij jezelf?

Door te luisteren en te kijken naar de mensen om mij heen, in het algemeen. Iedereen is hard bezig, iedereen probeert het te maken. Sommige gaan super lekker en sommige gaan super slecht. Daar kan ik veel van leren en het inspireert mij elke keer weer.

 

7. Tot slot, heb jij nog een nieuwtje dat je graag wil delen? Pak dan nu jouw PR moment.

Out now: de nieuwe singel van Stepherd & Skinto - Beterschap. Comming soon: Stepherd & Skinto ft Jayh - Bips.

 

 

Meer weten over Stepherd? Volg hem dan op Instagram, Twitter en Facebook.

 

#MADEBYPR #PRTALKMET

AWINK Websolutions