PR TALK MET... Josje van Hagen

facebook

Josje van Hagen | Showpony Productions

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Josje van Hagen.

Josje van Hagen is de horsepower achter Showpony Productions. Goedlachs, lief, professioneel, gevoel voor mode en een verschijning die je niet zomaar voorbij loopt. Dit gehele plaatje plus een groot netwerk en de interesse om mensen bij elkaar te brengen heeft ervoor gezorgd dat Showpony in drie jaar tijd is uitgegroeid tot een allround boekings-, productie- en entertainmentbureau. Wil je meer weten over de vrouw achter dit topbedrijf? Hou haar dan goed in de gaten en neem eens een kijkje op haar InstagramTwitter en Facebook.  Lees hier eerst haar antwoorden op zeven pittige PR vragen.

 

photo

"If I was down to my last dollar, I would spend it on PR" [Bill Gates] 

1.  BEN JIJ HET HIERMEE EENS?

Bill Gates vind ik een topper, maar nee...had ik nog 1 dollar dan ging ik die sowieso verdubbelen, en die ging ik dan ook weer verdubbelen, en die ging ik dan ook weer verdubbelen. 

 
2.  WAT IS VOLGENS JOU DE BESTE PR CASE ALLERTIJDEN?

Een goede marketing actie vond ik het invites traject van Bacardi 150 YEARS. Aangestelde ambassadeurs stonden op de lijst, die mochten weer 10 vrienden uitnodigen, en die weer 5 en die weer 2.. Zo werd er een enorme buzz gecreëerd, een hele leuke gastenlijst en iedereen ging nog liever dood dan niet op dat feestje aanwezig te zijn... Een hele sterke actie!

 
"Normal gets you nowhere" [Kelly Cutrone] 

3.  HOE DENK JIJ HIEROVER?

Zeker! Normaal is maar gewoon, normaal is saai. Beter anders dan anders en een beetje gek, dan normaal. Buitenbeentjes en brutale mensen rule the world. Mijn vader zei vroeger altijd; doe maar lekker gek, normaal is saai. Je kan dus wel zeggen dat ik hiermee ben opgegroeid :-)

 
4. WAT GAAT ER VOLGENS JOU OP HET GEBIED VAN PR VERANDEREN? EN HEB JE WELLICHT TIPS?

Alles is en wordt nog meer digitaal, zo ook PR. Maar ik zou juist graag zien dat er ook in real life activaties/acties en marketing plannen worden bedacht die daadwerkelijk indruk op je maken en je langer bijblijven dan een actie op bijv. Facebook. Ik hou van tastbaar, mensen en echtheid, dus wat dat betreft een beetje old-fashion en het mag van mij wel wat meer back to basic. 

 
"The question isn't 'What do we want to know about people'. It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg] 

5.  WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE, EN WAAROM?

Instagram, met stipt op nummer 1. Door middel van sterke foto's meteen je boodschap afgeven, je doel bereiken wat deze dan ook mag zijn. Instagram vind ik helder en verslavend. Voor mij is Instagram zakelijk gezien een heerlijk ongegeneerd promotie platvorm.

 
6.  WAT ZIJN JOUW BELANGRIJKSTE NIEUWSBRONNEN?

NPO nieuws staat elke ochtend na het sporten aan. Een paar keer achter elkaar zodat ik alles mee krijg tijdens het maken van mijn ontbijtje en het opplakken van mijn gezicht. Op Nu.nl kijk ik minimaal 1 keer per dag en Twitter zorgt voor mijn dagelijkse ik-ben-van-alles-weer-up-to-date-status. Facebook houdt me scherp op leuke events, borrels en andere gezelligheid.

 
7. TOT SLOT, HEB JIJ NOG EEN NIEUWTJE DAT JE GRAAG WIL DELEN? PAK DAN NU JOUW PR MOMENT:

Voor iedereen die het nog niet weet; "Always be yourself unless you can be a Showpony, then be a Showpony"

 

Volg Josje Van Hagen via Facebook, TwitterInstagram en bekijk de website van Showpony Productions.


-Oktober 2014

 

AWINK Websolutions