PR TALK MET... Carlos Lens

facebook

Carlos Lens | Fitness Personality 

 

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Carlos Lens.

PR talk met.. Fitness Personality Carlos Lens! Hij bracht Thai Bo naar Nederland en was in diverse televisie programma's te zien waaronder Big Diet & de Gouden kooi. Daarnaast houdt hij heel Nederland 's morgens vroeg goed in beweging met zijn eigen ochtendprogramma 'Move That Body' op Net5. Ook bekend Nederland moest hieraan geloven. Met zijn succesvolle trainingssysteem By Carlos traint hij al enige tijd Bridget Maasland, Linda de Mol en Liza Sips. Training, rust & voeding zijn de kernwaarden van zijn eigen gym, genaamd Personal Gym Zuiver by Carlos Lens. Binnenkort wordt dit lijstje met nog twee successen aangevuld. Benieuwd welke dat dan zullen zijn? Lees hier verder hoe Carlos zijn PR moment pakt...

photo

"If I was down to my last dollar, I would spend it on PR" [Bill Gates]

1. BEN JIJ HET HIERMEE EENS?

Nee, zeker niet! Ik zou mijn laatste geld gebruiken om te eten.

 

2. WELKE PR CASE IS JE BIJGEBLEVEN?

Dat was een viral video die ik voorbij zag komen op Facebook. Het filmpje was opgenomen op een plein in Frankrijk. Er stond een rij roze hometrainer opgesteld tegenover een enorm gebouw. Meerdere mensen liepen langs, een paar vrouwen durfde het aan en stapte op de hometrainers en begonnen te fietsen. Uiteindelijk projecteerden de hometrainers een afbeelding op het tegenoverstaande gebouw. Het was een man die aan het strippen was. Natuurlijk moesten de dames doorfietsen anders hield de show op. Aan het einde van de show kregen ze te zien hoeveel calorieën ze hadden verbrand. Uiteindelijk was het een stunt van een Frans watermerk.

Zelf heb ik ook in een pr-case gezeten voor de winkelketen Albert Heijn, Hamsterdam. Ik ging alle hamsters opwarmen voor de AH Hamsterweken op de Dam. Iedereen kon en mocht meedoen.

 

"Normal gets you nowhere" [Kelly Cutrone]

3. HOE DENK JIJ HIEROVER?

Brutalen hebben de wereld! Met normaal zijn val je tegenwoordig niet meer op.

 

4. WAT GAAT ER VOLGENS JOU OP HET GEBIED VAN PR VERANDEREN? EN HEB JE WELLICHT TIPS?

In de PR wereld zal papier volledig gaan verdwijnen. Echt alles zal gedigitaliseerd worden. Dit geldt ook voor reclameflyers en folders. Buiten digitalisering om zullen bloggers steeds belangrijker worden. Bloggen wordt de nieuwe vorm van journalistiek, daardoor zullen bloggers steeds meer gezien worden als experts.

 

"The question isn't 'What do we want to know about people'. It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg]

5. WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE, EN WAAROM?

Ik maak veel gebruik van Facebook, omdat ik dit platform persoonlijker vind dan de rest en daarom ook het leukst. Het contact met oude bekenden is erg makkelijk gelegd en ik krijg ook meer reacties op mijn post/berichten dan op mijn andere social media accounts. Instagram zou ik eigenlijk meer moeten gaan gebruiken, maar ben persoonlijk niet zo van de foto's. Mijn Twitter zit gekoppeld aan mijn Facebook, zo pak ik beide platforms met één klik op de knop.

 

6. WAT ZIJN JOUW BELANGRIJKSTE NIEUWSBRONNEN?

Als ik even de tijd heb lees ik de krant op de sportschool.

 

7. TOT SLOT, HEB JIJ NOG EEN NIEUWTJE DAT JE GRAAG WIL DELEN? PAK DAN NU JOUW PR MOMENT:

Binnenkort kom ik met mijn online trainings programma www.bycarlos.nl. Daarnaast zal mijn voedingslijn met superfood smoothie blends "DutchMango" eind januari verkrijgbaar zijn in de winkelketen De Tuinen in Nederland en België. En een primeur op Health gebied "de Health Vending machine", binnen 45 seconde een superfood smoothie of eiwit shake met water. Voor de sportscholen en voor alle bedrijven die gezonde werknemers willen! Benieuwd naar de superfood smoothie blends en de Health Vending machine? Ga dan naar www.dutchmango.nl.

 

Volg Carlos via Facebook, Twitter, Instagram en neem een kijkje op zijn website

 

AWINK Websolutions