Clients & Cases

OPENING JD SPORTS STORE DEN HAAG

facebook
 

In 2013 maakte de Engelse modeketen haar overtocht om ook Nederland te voorzien van exclusieve sneakers. Meerdere steden krijgen binnenkort een eigen sneakerwalhalla.

Op zaterdag 2 augustus 2014 heeft de Engelse modeketen JD Sports haar zestiende Nederlandse winkel geopend. Met een DJ en dansacts zijn Haagse sneakerliefhebbers verwelkomd in de nieuwste vestiging op de Spuistraat 8 in Den Haag.

Op uitnodiging van MADE BY PR waren aantal bloggers waren aanwezig om een exclusieve rondleiding te krijgen in de store en een goodiebag te ontvangen. De productie van de opening lag ook in handen van MADE BY PR.

Klik hier voor de online pressroom.

Impressions : photo

JD Sports

Het exclusieve aanbod bij JD Sports is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. Naast het brede assortiment aan sneakers zijn er ook andere merken schoenen, accessoires en casual- en sportkleding verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD'.

 

AWINK Websolutions