Clients & Cases

1-JARIG BESTAAN JD SPORTS STORES

facebook

JD Sports staat bekend als de ‘King of trainers', ofwel de koning van de sportschoenen. De Britten hebben het succes te danken aan de sterke reputatie die ze ontwikkeld hebben door in te spelen op de groeiende trend om sportkleding ook als dagelijks tenue te dragen. Waarbij de schoenen key ingredients zijn voor een streetwear outfit.

Na zich de afgelopen 30 jaar bewezen te hebben in Groot-Brittannië heeft de ‘King of trainers' de oversteek gemaakt naar Frankrijk, Spanje en in 2013 ook naar Nederland. Afgelopen jaar opende JD Sports 17 stores in de grotere steden. 

In 2014 bestaan een aantal winkels 1 jaar en dat wordt groots gevierd in de stores. Met DJ en dance acts worden de bezoekers verwerkomd. Iedere bezoeker maakt kans op een jaar lang gratis exclsuieve JD Sports sneakers.

De vieringen worden verzorgd door MADE BY PR en bekend gemaakt via de pers. 

Klik hier voor de online pressroom.

Impressions : photo

JD Sports

Het exclusieve aanbod bij JD Sports is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. Naast het brede assortiment aan sneakers zijn er ook andere merken schoenen, accessoires en casual- en sportkleding verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD'.

 

AWINK Websolutions