Clients & Cases

How to wear JD

facebook

In opdracht van JD Sports heeft MADE BY PR het concept 'How to wear JD' bedacht en uitgevoerd. Met als doel het beoogde merkimago neer te zetten binnen de juiste doelgroep en om traffic naar de webshop en conversie te generen.

JD Sports is marktleider op het gebied van aanbod van sneakers. Het exclusieve aanbod bij JD Sports, de 'Only at JD' sneakers, is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. 

MADE BY PR is samenwerkingen aangegaan met een aantal influencers zoals rappers en zangers die dienen als rolmodel voor de doelgroep van JD Sports. Elke week kiest een andere influencer een paar exclusieve 'Only at JD' sneakers uit. In een guestblog geeft hij/zij stylingtips en advies over hoe deze JD Sports sneakers het beste gedragen en gecombineerd kunnen worden. De wekelijkse blog verschijnt op de JD Sports webshop met een directe verkooplink naar desbetreffende sneakers. Deze campagne is ook op social media doorgevoerd, doordat de blog via de social media kanalen van zowel JD Sports, de influencers als MADE BY PR gedeeld wordt onder de hashtag #HowtowearJD

 

Impressions : photo

JD Sports

Het exclusieve aanbod bij JD Sports is mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerkingen met tientallen A-sportmerken zoals Nike, Adidas, Reebok, Puma en Lacoste. Naast het brede assortiment aan sneakers zijn er ook andere merken schoenen, accessoires en casual- en sportkleding verkrijgbaar voor dames, heren en kinderen. De items die alleen verkrijgbaar zijn bij JD Sports zijn te herkennen aan het label ‘Only at JD'.

 

AWINK Websolutions