Clients & Cases

ZUIDERZEEMUSEUM | WATERWERKEN

facebook

Nieuw waterpretpark in Enkhuizen

Vanaf mei 2015 kan jong en oud nog meer beleven in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. In het buitenmuseum komt de nieuwe attractie Waterwerken.

Uit het lage water van het IJsselmeer 'herrijzen' vier voormalige Zuiderzee-eilanden Marken, Pampus, Wieringen en Urk als kleine stukjes land. Het Zuiderzee-eiland Schokland keert op het land terug als speeleiland voor de allerkleinsten. Bezoekers kunnen in het nieuwe waterdoepark met bootjes naar de eilanden hoppen, waterkanonnen schieten, vissen 'uit de zee' vangen, de kracht van water ervaren in 50 meter lange watergoot en picknicken. 

De bouw van het veelzijdige project die zes maanden in beslag gaat nemen is begin november 2014 officieel gestart. Op 1 mei 2015 vindt de officiele (pers)opening plaats. MADE BY PR ondersteunt het Zuiderzeemuseum met alle PR werkzaamheden tijdens het gehele traject. 

Klik hier voor de online pressroom

 

Impressions : photo

Zuiderzeemuseum

Het Zuiderzeemuseum is een cultuurhistorisch museum in de Nederlandse stad Enkhuizen. Het museum richt zich op de cultuur van het voormalige Zuiderzeegebied en het huidige en toekomstige IJsselmeergebied.

AWINK Websolutions