Clients & Cases

Taste the Paradise

facebook

Lancering Limited Edition Paradise Condoms

In de zomer van 2015 lanceert Playboy Condoms NL een nieuwe variant in hun condoomlijn: de Limited Edition Paradise condooms. Deze smaakvolle, tropische nieuwe variant komt in de smaken banaan, mango en sinaasappel. De condooms zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit latex en zijn allen individueel elektronisch getest op gaatjes en defecten om de veiligheid en kwaliteit te kunnen garanderen. In combinatie met deze lancering heeft Playboy Condoms ook een grootschalige winactie opgezet met als prijs een trip voor 2 personen naar Ibiza.

Om deze nieuwe variant en de winactie onder de aandacht te krijgen ging MADE BY PR namens Playboy Condoms een samenwerking aan met online magazine Woelt. Woelt Magazine en Playboy Condoms gaan verschillende festivals af met de Woelt Confessionbooth: een plek om je diepste, meest duistere, maar toch playful confessions te doen.  Samen zijn zij gedurende de zomer te vinden op verschillende feestjes en festivals met de Woelt Confessionbooth.

Op de pre-party van het festival Social Garden op 9 juli in The Chicago Social Club, zorgden MADE BY PR en Playboy Condoms ervoor dat iedereen met een leuke verrassing naar huis ging. In de kluisjes van de Social zaten namelijk goodiebags met de nieuwe condoomvariant.

Ook stuurde MADE BY PR verrassingspakketten op naar influencers die deze zomer wel een speels Playboy Condoms setje konden gebruiken.

Impressions : photo

Playboy Condoms

Playboy Condoms bestaat sinds 2010 en is nu al in meer dan 80 landen verkrijgbaar.

AWINK Websolutions