Clients & Cases

POLAROID CUBE

facebook

De Polaroid Cube is een lifestyle actie camera, die weerbestendig, schokbestendig, monteerbaar en gebouwd is om alles wat je maar kunt bedenken vast te leggen op video of foto. De Polaroid Cube heeft een 124° groothoeklens die HD-video vastlegt in 1080p of 720p formaat en foto's in 6 megapixels resolutie.

Daarnaast heeft de Polaroid Cube een ingebouwde microfoon, accu die per lading 90 minuten kan filmen en een intern geheugen van 2GB. Verder is de Polaroid Cube magnetisch en zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar. 

Aan MADE BY PR de taak om dit nieuwe product te lanceren in Nederland door deze te koppelen aan mediarelaties, bloggers, BN'ers en andere influencers.

Klik hier voor de online pressroom. 

Impressions : video
Impressions : photo

Polaroid Cube

De Polaroid Cube is een lifestyle actie camera, verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauw. De Polaroid Cube is verkrijgbaar bij onder andere bol.com, cameracompleet.nl, cameranu.nl, foto konijnenberg, mediamarkt, sipkes, wehkamp.nl, Kamera Express, digimaxx.nl, fotojans.nl, Foto Kino Linders, Foto Semeins, v-nix.nl, kameraoutlet.nl, fototuerlings.nl en cameraland. De adviesprijs voor de Polaroid Cube is € 99,-

 

AWINK Websolutions