Clients & Cases

OBI4wan

facebook

Samenwerking OBI4wan en Klacht.nl

Online monitoring tool OBI4wan signaleert een fikse stijging van ruim 70% van online publieke klachten in de periode juni 2014 tot juni 2015 in vergelijking met dezelfde periode het jaar ervoor. Ook Klacht.nl - het online platform speciaal bestemd voor het plaatsen van klachten - meet een forse toename van klachten op de website in deze periode.

Deze online activiteiten van de consument zorgen ervoor dat webcare belangrijker is dan ooit voor bedrijven.  Middels een goede webcare kunnen bedrijven actief deelnemen aan de conversatie rondom hun organisatie, merk, diensten of producten. OBI4wan biedt met hun media monitoring tool een duidelijk overzicht in de meest relevante conversaties, wat nu nog completer is dankzij de recente samenwerking met klachtensite Klacht.nl: Met één druk op de knop krijgen bedrijven, naast de standaard online- en offline media monitoring, nu ook een realtime overzicht te zien van alle relevante klachten die binnenkomen op Nederlands grootste klachtensite. Bedrijven hoeven zo niet langer te zoeken naar de klantgegevens van de klager, maar kunnen direct contact met hen opnemen via de OBI4wan tool en de klachten en opmerkingen efficiënt afhandelen.

Om deze samenwerking onder de aandacht te brengen bij zowel business als consumer heeft MADE BY PR een persbericht opgesteld en verstuurd naar alle relevante media. 

Impressions : photo

OBI4wan

OBI4wan biedt een gebruiksvriendelijke tool voor online- en offline media monitoring, webcare, data-analyse, social analytics en content publishing. Sinds 2009 worden alle relevante berichten verzameld van bekende social media platformen en miljoenen (inter)nationale blogs, fora en nieuwsbronnen. Zo geeft OBI4wan een volledig en nauwkeurig overzicht van miljoenen (inter)nationale berichten, dialogen en trends voor realtime webcare en gerichte monitoring van organisaties, merken of aandachtsgebieden.

AWINK Websolutions