Clients & Cases

MyTrendyPhone

facebook

MyTrendyPhone werd in 2003 opgericht en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste online winkels voor mobiele accessoires. MyTrendyPhone verkoopt hoge kwaliteit accessoires voor mobiele telefoons, accessoires voor iPods en andere MP3-spelers en camera en video accessoires tegen de laagste prijzen op de markt. Met een assortiment van meer dan 100.000 verschillende accessoires heeft zij een sterke positie op de mobiele markt.

Na marktoriëntatie heeft het internationale bedrijf MyTrendyPhone gekozen voor MADE BY PR. Vanaf 1 juli zal MADE BY PR de PR verzorgen voor één van de grootste online winkels voor mobiele accessoires. Het bedrijf is op dit moment actief in 13 landen en is hard op weg om wereldwijd de grootste online shop te worden op het gebied van mobiele accessoires.

 

Impressions : photo

MyTrendyPhone

MyTrendyPhone werd in 2003 opgericht en sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste online winkels voor mobiele accessoires. MTP is momenteel actief in 13 landen en is hard op weg om wereldwijd de grootste online shop te worden op het gebied van mobiele accessoires.

AWINK Websolutions