Clients & Cases

Hero Fruit & Thee

facebook

Introductie Hero Fruit & Thee op NS-stations

Sinds 2013 is Hero een nieuwe eerlijke weg ingeslagen, waarbij passie voor fruit de boventoon voert bij de producten van Hero. Hero Fruit & Thee is speciaal ontwikkeld met het oog op Hero’s visie voor een bewuste levensstijl. Hero Fruit & Thee is door de hoge percentages fruit hét alternatief voor gewone ijsthee. Door de liefde van Hero voor fruit te combineren met het andere goede uit de natuur, namelijk thee en kruiden, heeft Hero een verfrissende ijsthee weten te produceren, met 100% natuurlijke ingrediënten, die fruitiger is dan ooit.

 

Om het nieuwe drankje te promoten, dat geïntroduceerd werd op alle NS-stations, heeft MADE BY PR een samenwerking tussen Hero en Metro gerealiseerd met een advertentie en social media campagne in de Metro. De Metrolezer werd opgeroepen om hun #verfrismoment met Hero Fruit & Thee te delen op social media met de hashtags #verfrismoment en #treinleven.  

Impressions : photo

Hero

Elke dag proberen we bij Hero het beste uit de natuur te halen. Dat doen we door samen te werken. Want wat de natuur maakt, dat bewaren we het liefst zo puur mogelijk. Zonder onnodige toevoegingen.

AWINK Websolutions