Clients & Cases

De Buurtcamping 2015

facebook

Derde editie van De Buurtcamping

In de zomer van 2015 vindt de derde editie van De Buurtcamping plaats. Dit jaar breidt De Buurtcamping uit en zullen er, naast meerdere parken in Amsterdam, ook buurtcampings te vinden zijn in parken in Utrecht. In Amsterdam transformeren het Flevopark, Noorderpark, Rembrandtpark, Sloterpark en Egeldonk in buurtcampings. In Utrecht zijn dat het Majellapark en het Noordse Park.

De Buurtcamping is een pop-up camping met het doel de buurtbewoners op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te laten komen. Door samen de camping op te bouwen en activiteiten voor elkaar te organiseren leren buurtbewoners tijdens een ontspannen vakantie hun buren beter kennen. De Buurtcamping 2015 valt in het weekend van 24 t/m 26 juli.

Ook voor deze editie werd MADE BY PR wederom benaderd om de PR te verzorgen van De Buurtcamping.

Impressions : photo

De Buurtcamping

De Buurtcamping is een stichting zonder winstoogmerk die buurten wil versterken door samen met inwoners, ondernemers en organisaties tijdelijke campings te organiseren. Hierbij werken ze samen met organisaties die allemaal streven naar een fijnere buurt; waarin je elkaar groet, kent en helpt. Op de camping is iedereen gelijk en ontmoet je makkelijk nieuwe mensen. Want met die pleerol onder de arm zien we er allemaal even knullig uit…

AWINK Websolutions