Clients & Cases

AFW Celebrate & Salute

facebook

Amsterdam Fashion Week organiseert publieksfeest

De Amsterdam Fashion Week organiseerde in januari 2013 voor het eerst publieksfeesten waar iedere liefhebber zich kon laten inspireren en genieten van wat de stad aan mode en muziek te bieden heeft. Beide publieksfeesten zijn samenwerkingen tussen Amsterdam Fashion Week en de Nachtburgemeester van Amsterdam, Mirik Milan. Samen delen zij de missie van talentontwikkeling in de creatieve sector

De modeweek werd geopend met 'CELEBRATE' in AIR Amsterdam en gaf alvast een kijkje in de wonderlijke wereld van mode. Een feest met optredens waarbij design, styling en muziek centraal stonden.

In het Transformatorhuis werd de Amsterdam Fashion Week feestelijk afgesloten met 'SALUTE'. Dit publieksfeest gaf een terugblik op de succesvolle 18e editie van Amsterdam Fashion Week.

Om de feesten bekend te maken bij de brede doelgroep voerde MADE BY PR het PR traject en de social media strategie hier voor uit.

 

Impressions : video
Impressions : photo

Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week werd in 2004 opgericht om Nederland en Amsterdam in het bijzonder als inspirerende en internationaal georiënteerde modebestemming te positioneren. Amsterdam Fashion Week staat voor het vieren van Nederlands modetalent en het slaan van bruggen tussen creativiteit.

 

AWINK Websolutions