WINACTIE

facebook

GESLOTEN

Zondag 30 maart opent het Zuiderzeemuseum met een geurexplosie officieel de deuren van haar buitenmuseum. Speciaal voor de opening is één van de meest exclusieve parfums van de wereld ingevlogen en zal alleen op deze dag te zien en te ruiken zijn uit de handen van acteur Barry Atsma!

Wil jij hierbij zijn?

photo

Op de laatste zondag van maart is de officiële opening van het themajaar Ruik de tijd in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Tussen 14.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers door acteur Barry Atsma besprenkeld worden met één van de meest exclusieve parfums van de wereld. 

Barry Atsma brengt het bijzondere parfum in een sfeervol ingericht pand aan bij liefhebbers. Degenen die als eersten in de rij staan, maken kans op dit intieme moment met de man die vorig jaar werd verkozen tot de meest begeerlijke vrijgezel. Binnen wordt het exclusieve parfum Betrothal (verloving in de klassiek oud-Engelse taal) gepresenteerd, met op de achtergrond een fleurige bloemenwand die is aangebracht door een specialist van de Keukenhof. Het parfum is tot 16.00 uur te ervaren, zolang de beperkte hoeveelheid van deze kostbare vloeistof strekt.

Kostbaar parfum
Het  parfum Betrothal is de meest  geconcentreerde creatie van het parfumhuis Grossmith, een van de oudste  parfumhuizen in Engeland. Het is meer dan €10.000 waard, wordt alleen op bestelling geproduceerd en afgeleverd in een genummerde en handgeslepen Baccarat kristallen flacon. Deze flacon wordt tentoongesteld in het pand. Betrothal werd in 1893 speciaal gemaakt  voor de verloving van Princess May of Teck en de Duke of York. Het parfum is in deze vorm alleen in Koeweit en Engeland verkrijgbaar en speciaal voor de opening naar het Zuiderzeemuseum gehaald. Verantwoordelijk hiervoor zijn geurexpert Tanja Deurloo van Annindrya en het echtpaar Simon en Amanda Brooke, de erfgenamen van parfumeur Grossmith in Engeland.

Ruik de tijd
Vanaf zaterdag 29 maart staat het buitenmuseum met het thema Ruik de tijd in het teken van geuren van vroeger en nu. Ons reukzintuig is ons meest emotionele en krachtige zintuig. Veel geuren herinneren ons aan het  verleden. Sommige geuren brengen je zelfs onmiddellijk terug in de tijd: voor  één moment waan je je weer in je jeugd. Op twintig plaatsen in het buitenmuseum  ruik je zulke geuren van vroeger, de zilte lucht van de Zuiderzee, een brandend  petroleumstel en vers gepelde garnalen. Het Geurstation van Atelier Ted  Noten, dat werd ontwikkeld in samenwerking met de geurexperts van Annindriya,  prikkelt de neuzen van jong en oud; ga je neus achterna, ervaar de  verschillende geurherinneringen door de generaties heen en ontdek de lekkerste  én de smerigste geuren.

Wil jij kans maken op de 2 kaarten?
Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar fleurien@madebypr.com en motiveer waarom jij deze kaarten wil winnen. 

Deze winactie loopt t/m 25 maart 2014

- Maart 2014

AWINK Websolutions