PR TALK MET... Steven van Dorp

facebook

Steven van Dorp | Blog indepaskamer.nl

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Steven van Dorp.

Steven van Dorp begon een jaar geleden zijn blog indepaskamer.nl. Op zijn blog laat hij zijn hersenspinsels over mannenmode de vrije loop. Zijn blog krijgt steeds meer bekendheid, zo stond hij onlangs in de Sp!ts en was hij te zien bij RTL Boulevard in een item over mannelijke modebloggers. Wij stelden hem zes vragen over PR.

photo

"If I was down to my last dollar, I would spend it on PR" [Bill Gates]

1. BEN JIJ HET HIERMEE EENS?

Mijn laatste dollar zou ik uitgeven aan een biertje. Dit biertje drink ik als ik de berg Uluru in Australië heb beklommen. Terwijl ik het drink stuur ik jullie een app van dit ultieme moment. Ik zal m'n laatste dollar dubbel besteden ;-) Pleasure & PR

 

2. WAT IS VOLGENS JOU DE BESTE PR CASE ALLERTIJDEN?

De Red Bull space dive! Iedereen had het over de jump. Een perfecte match tussen het merk, de beleving (rush) en umfeld.

 

"Normal gets you nowhere" [Kelly Cutrone]

3. HOE DENK JIJ HIEROVER? 

Kelly Cutrone is uitgesproken, maar ook weer niet heel abnormaal. Ik geloof dat je vooral jezelf moet zijn. Met een grote bek kom je snel ver, maar ver komen doe je ook als je minder alom aanwezig bent.

 

4. WAT GAAT ER VOLGENS JOU OP HET GEBIED VAN PR VERANDEREN? EN HEB JE WELLICHT TIPS?

Creativiteit en authenticiteit zijn meer dan ooit belangrijk. Blijf trouw aan jezelf en je merk; dan heb je bestaansrecht.

 

"The question isn't 'What do we want to know about people' It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg]

5. WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE EN WAAROM?

Ik gebruik vooral Facebook en Instagram. Met foto's wil ik mensen raken, inspireren en/of vermaken. Verder gebruik ik voornamelijk mijn blog. Hierin kan ik naast foto's ook een persoonlijk verhaal kwijt.

 

6. WAT ZIJN JOUW BELANGRIJKSTE NIEUWSBRONNEN?

Het internet, modebladen, maar bovenal de mensen op straat. Het straatbeeld is echt veranderd in de jaren. Mannen weten zich steeds beter te kleden. Maar er is nog genoeg werk te verrichten. Het merendeel van de mannen heeft nog wel wat hulp nodig als het op mode en styling aankomt.

 

TOT SLOT, HEB JIJ NOG EEN NIEUWTJE DAT JE GRAAG WIL DELEN? PAK DAN NU JOUW PR MOMENT.

Indepaskamer.nl bestaat deze maand een jaar! Nooit gedacht dat mijn hersenspinsels aan zouden slaan. Tof dat nu al 4.500 unieke bezoekers elke maand mijn blog bezoeken. Echt gaaf!

 

Volg Steven's Fashionblog via Twitter @indepaskamer of via Facebook.com/Indepaskamer

- Maart 2014

AWINK Websolutions