PR TALK MET... Kaj van der Voort

facebook

Kaj van der Voort | Zanger B-Brave

Iedere week vragen wij een bekende Nederlander, influencer of blogger naar zijn of haar visie op PR. Deze week is de beurt aan Kaj van der Voort.

Hij heeft het talent, de looks, de passie en al enige dosis ervaring voor een 18 jarige. Dit kan er maar één zijn... Kaj van der Voort! Zanger van de 'hotste' Nederlandse boyband van hét moment. Voordat hij lid werd van B-Brave zong hij in 2006 een duet met de Vlaamse zangeres Dana Winner. Enige tijd later sloot hij zich aan bij het koor van Kinderen voor Kinderen en zong hij voor de 28ste editie het solonummer 'De liefste oma van de wereld', geschreven door Claudia de Breij.. En alsof hij het nog niet druk genoeg had... deed hij ook nog auditie voor de musical Ciske de Rat. Hij werd geselecteerd en vervulde in de jaren 2007 tot en met 2009 de rol van Ciske de Rat. Van rat over naar engel. Eind 2008 nam Kaj zijn eerste single op genaamd Engeltje. En eind 2012 bracht hij een kerstnummer uit, getiteld 'Deze Kerst'. Dit alles verklaart een hoop waarom hij een waardig lid is van B-Brave. Wil je meer weten over de man achter deze talenten? Lees dan hier de antwoorden die Kaj gaf op onze pittige PR vragen. 

photo

"If you don't like what's being said, change the conversation" [Don Draper, Mad Men]

1. OP WELKE MANIER DENK JIJ DAT PR KAN BIJDRAGEN AAN IEMANDS IMAGO?

Alles! PR maakt jouw imago! Alles wat jij doet op zegt wordt opgepakt door de media. Als jij op tv alleen maar loopt te zeuren, krijg je al snel een negatief imago. Ben jij altijd blij, vrolijk en spontaan, heb je al een veel leuker imago. Vaak denken mensen ook na over hun eigen PR. Over hoe zij zichzelf in de markt willen zetten.

 

"Branding is so important, I have to do it myself" [Donald G. Trump]

2. HOE ZORG JIJ ERVOOR DAT JE ONDER DE AANDACHT BLIJFT?

Door mezelf te zijn op socialmedia en op tv. Ook werkt het denk ik voor mij om gewoon alles te doen wat ik leuk vind. Hoe vaker mensen je gezicht zien, hoe bekender je wordt.

 

3. WAT IS VOLGENS JOU DE BESTE PR STUNT ALLERTIJDEN?

Oei, dat is een goede. Ik zou op dit moment geen wereldberoemde weten. Een vrij recente weet ik wel. Dit was de: 'waar is waylon?'. Aangezien ik deze heb onthouden, heeft het gewerkt.

 

"The question isn't 'What do we want to know about people'. It's 'What do people want to tell about thereselves'" [Mark Zuckerberg]

4. WELKE SOCIAL MEDIA GEBRUIK JE, EN WAAROM?

Op dit moment gebruik ik Instagram, Twitter en Facebook het meest. Ik ben met Instagram begonnen omdat het gewoon ontzettend leuk is. Nu is het één van m'n meest populaire social media pagina's. Twitter gebruik ik omdat je dingen snel en duidelijk de wereld in kan gooien. Als ik informatie of misschien wel een leuk nieuwtje over mijzelf heb wat ik kwijt wil aan m'n followers, deel ik dat op Twitter. Facebook is ideaal om te contacten. Ook kan je op Facebook net iets meer kwijt dat op Twitter wat zo af en toe ook wel handig is.

 

5. WELKE VIJF WEBSITES BEZOEK JIJ HET MEEST?

Ik bezoek Twitter, YouTube, Facebook, Diverse kledingsites en Pinterest het meest. 

 

6. TOT SLOT, HEB JIJ NOG EEN NIEUWTJE DAT JE GRAAG WIL DELEN? PAK DAN NU JOUW PR MOMENT. 

Check alles op mijn Instagram of Facebook.

AWINK Websolutions