MEET LOETJE

facebook

ONZE NIEUWE PR-AGENT 

MADE BY PR proudly presents her new PR lady. Maak kennis met Loetje...

photo

Hi! Even voorstellen, mijn naam is Loetje, 24 jaar en afgelopen zomer afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Mediastudies met een master Television and Cross Media Cultures. Ondertussen woon ik alweer 5,5 jaar in hartje Amsterdam en doe dat met veel plezier! Naast studeren heb ik me altijd bezig gehouden met dansen en theater. Zo ben ik nu bijvoorbeeld weer bezig met de choreografie voor de musical van de studentenvereniging waar ik zelf bij heb gezeten.

Vandaag is dan eindelijk mijn eerste dag bij MADE BY PR. PR, niet het eerste waar je aan denkt bij een studie als Media en Cultuur. Toch denk ik dat ik hiermee mijn richting heb gevonden. De relatie tussen mens en media en hoe zij op elkaar inspelen heb ik altijd erg interessant gevonden. Ik hoop hier dan ook op een creatieve manier mee aan de slag te gaan en veel te leren over het PR-vak. Daarvoor ben ik bij MADE BY PR volgens mij aan het juiste adres. Na één dag kan ik al zeggen dat ik me hier thuis voel. Er is veel ruimte voor leren en hard werken maar ook plezier is belangrijk. Er wordt met z’n allen een ontspannen werksfeer gecreëerd en daar voel ik me erg prettig bij.

De komende maanden staan voor mij in het teken van opgeleid worden als PR-agent. Ik ben benieuwd wat MADE BY PR allemaal voor mij in petto heeft! 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Volg ons dan op Twitter, Facebook en Instagram.

AWINK Websolutions