Bloggertip: Yara Michels

facebook

Chapter Friday

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week is dat business chick Yara Michels met haar platform Chapter Friday. 

photo

Yara Michels is het voorbeeld van een succesvolle zakenvrouw en dat is ook precies de doelgroep die zij aanspreekt met haar platform Chapter Friday: De stijlbewuste en ambitieuze vrouw die durft te dromen. Van influencers met een persoonlijke blog tot aan de ondernemende zakenvrouw die meer uit haar carrière wil halen. Yara Michels begon met een personal style blog genaamd 'This chick's got style' als creatieve uitlaatklep en is nu eigenaar van haar eigen platform. Wij geven vijf redenen waarom je Yara en Chapter Friday moet volgen:

1. Yara Michels is een professionele blogster en heeft veel verstand van het vak door haar jarenlange ervaring binnen de mode-industrie. Naast haar style blog was Yara ook de features editor van het tijdschrift Elle en schreef ze een eigen boek 'Focus op Fans'.

2. Elke fashionista kan bij haar platform terecht voor inspirerende outfits en de laatste modetrends. 

3. Naast fashion kan iedere go-getter girl van alles lezen op het gebied van carrière en lifestyle, zoals business tips, interviews met creatievelingen die vertellen over hun passie, tips voor bloggen en DIY.

4. Met een enorm social media bereik is het een feit dat Yara populair is, maar gelukkig houdt ze haar platform persoonlijk door ook eigen blogartikelen te schrijven. In de rubriek 'Yara's corner' lees je onder andere over fashion, beauty en reizen.

5. Yara inspireert niet alleen online, maar ook offline. Regelmatig is Yara gastspreker en praat zij over haar ervaringen en geeft zij tips over online topics. Ook organiseert zij het 'blog class event' waarbij ze influencers helpt hun blog naar de next level te brengen.

 

Chapter Friday

 

Wil jij op de hoogte blijven van Yara? Volg haar dan op Instagram, Facebook en Twitter.

 

#MADEBYPR  #BLOGGERTIP

Bron foto's: Instagram

 

AWINK Websolutions