Bloggertip: Ginney Noa

facebook

Ginney Noa

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie interessante, leuke en inspirerende bloggers of vloggers. Deze week stellen we je voor aan Ginney Noa, een bloedmooie fashionblogster met een grote liefde voor sneakers.

photo

Ginney Noa is 22 jaar oud, afgestudeerd in Fashion and Trends/Graphic Design, en nu keihard aan de weg aan het timmeren. Haar grootste inspiratie is zoals ze zelf zegt Pharrell Williams en haar motto luidt: 'Positiviteit is de sleutel naar succes'. Ze hoopt met haar blog anderen te inspireren om hun droom te volgen. Wij geven je 4 redenen waarom je Ginney Noa moet gaan volgen:

  1. Ginney plaatst elke week een nieuwe outfit post, waarin ze haar nieuwe outfits showt en stylingtips geeft. 

  2. Ginney's website is niet alleen een blog, het is ook een webshop van haar eigen kledinglijn 'Onatah-clothing.' De webshop is momenteel onder constructie, maar het belooft wat voor als hij weer online komt! 

  3. Ginney blogt niet alleen over fashion, maar over alles wat ze leuk vindt, en dat is een heleboel! Ze houdt van natuur en dieren, muziek, kunst, fotografie, reizen, beauty en eten. Over al deze onderwerpen vind je interessante blogs op haar website.

  4. Je kunt nu niet alleen Ginney's stylingtips aannemen, je kunt zelfs items uit haar eigen kledingkast kopen! Op Instagram heeft Ginney een eigen verkoopkanaal (@ginneynoasells) waarop ze haar gebruikte fashionitems verkoopt.

Wil je Ginney Noa ook volgen? Kijk dan op haar blog: www.onatah-clothing.com of volg haar op Instagram.

#MADEBYPR #BLOGGERTIP #GINNEYNOA

Bron foto's: Facebook 

AWINK Websolutions