Blogger tip: Laura Ponticorvo

facebook

Blogger & vlogger

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week is dat vlogger en tv-persoonlijkheid Laura Ponticorvo.

photo

Om Laura Ponticorvo kun je niet meer heen. De Italiaanse begon haar opleiding bij de dansacademie Lucia Martas, waar alles in het teken stond van dansen, acteren en zingen. Laura laat graag van zich zien en houdt van performen op het podium. Dit heeft zij bewezen tijdens haar eerste tv-debuut bij de X Factor. Nadat zij werd gevraagd voor het tv-programma 'Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde', werd Laura een ware tv-persoonlijkheid en was ze te zien in programma's als 'Sterren dansen op het ijs', 'Help Ik Ben Een Ster, Haal Mij Hieruit', 'Because I'm A Girl Knock-Out' en 'Shopping Queens VIPS'. Nu heeft ze haar eigen tv-kanaal op YouTube, waarop ze elke maandag, donderdag en zaterdag een video plaatst. Wij geven vijf redenen waarom je Laura Ponticorvo moet volgen: 

 

1. Laura ziet er altijd top uit en combineert haar outftis ook met goedkopere kleding van bijvoorbeeld de H&M. In haar vlogs haal je dan ook de nodige outfitinspiratie. Haar beste vriend/stylist/visagist Alfredo staat altijd aan haar zijde voor hulp. 

 

2. Naast mode houdt Laura zich ook bezig met beauty en geeft ze in haar vlogs daarover handige tips. Ze laat bijvoorbeeld haar ochtend make-up ritueel zien en geeft ze make-up tutorials. 

 

3. Laura geeft met haar vlogs een leuk kijkje in haar leven. Ze neemt je bijvoorbeeld mee naar een festival, een fotoshoot of een première. 

 

4. What you see, is what you get. Laura is heel eerlijk in haar vlogs en deelt ook haar onzekerheden met haar kijkers. In één van haar laatste vlogs vertelt Laura over haar dipje.  

 

5. Naast het feit dat Laura een mooie verschijning is, heeft ze ook een leuke persoonlijkheid om naar te kijken. Zo heb je geen outfit, maar een outfitje. 

Vlog Laura Ponticorvo

 

Wil je op de hoogte blijven van Laura? Volg haar dan op YouTube, Instagram, Facebook en Twitter.

 

#MADEBYPR #BLOGGERTIP

Bron foto's: Instagram
AWINK Websolutions