Blogger tip: Jelmer de Boer

facebook

Geen Troep

Bloggen is en blijft booming, je kunt er echt niet meer omheen. Elke dag verschijnen er weer nieuwe bloggers online. Ook als PR-bureau hebben wij vaak met bloggers te maken. Om niet verdwaald te raken in het grote aanbod van bloggers, selecteren wij voor jullie iedere week een interessante, leuke en inspirerende blogger of vlogger. Deze week is dat Jelmer de Boer met zijn blog.  

 

photo

Jelmerdeboer.nl

Spierbundel Jelmer de Boer is niet de standaardblogger. In zijn blog neemt hij geen blad voor de mond en terwijl zijn focus ligt op health, heeft hij ook een verslaving voor chocolade. Naast het bloggen is Jelmer ook een serieuze jongen en werkt hij als brandmanager en projectmanager. Wij geven drie redenen waarom je Jelmer de Boer moet volgen:

  • Jelmer schrijft vaak pittige artikelen met een flinke dosis humor waarmee hij regelmatig de randjes opzoekt. Dit levert vaak leuk vermaak op. 
  • Jelmer is de ideale chefkok voor iedereen. Hij maakt voor zijn blog eigenzinnige recepten, gezond of niet gezond. Enkele voorbeelden zijn: 'Milka Oreo Kinder Bueno Nutella Cheesecake', 'Kipsaté Tortizza's' en 'Cake koek brood banaan ding'. Op zijn YouTubekanaal legt hij zijn recepten in stappen uit. 
  • Jelmer is een fitnessvoorbeeld. Naast het bloggen houdt hij zich bezig met zijn lichaam en zijn personal body plan. Op zijn Instagram zie je regelmatig kiekjes voorbijkomen waarin Jelmer zich van zijn beste kant laat zien in de sportschool. 


Blogger Jelmer de Boer

 

Wil jij op de hoogte blijven Jelmer de Boer? Volg hem dan op Facebook, Twitter en Instagram.

 

#MADEBYPR  #BLOGGERTIP  #GEENTROEP

Bron foto's: Instagram

 

AWINK Websolutions