Blog: De nieuwe stagiaire Charlotte

facebook

Blog: De nieuwe stagiaire Charlotte

MADE BY PR heeft er weer twee nieuwe aanwinsten bij. De stagiaries Marjolein & Charlotte komen het team versterken. Benieuwd wie ze zijn? Lees dan verder:

photo

Hi! Ik ben Charlotte, 20 jaar oud, studente Communicatie en sinds afgelopen maandag stagiaire bij MADE BY PR. Oorspronkelijk kom ik uit Friesland, maar na een aantal jaar in Leeuwarden te hebben gestudeerd werd al snel duidelijk dat mijn ambities ver buiten de provinciegrenzen reiken. Vanzelfsprekend zocht ik mijn stageplek dan ook elders in het land en nu zit ik hier: op een top kantoor in hartje Amsterdam!

As we speak is het alweer vrijdag en ik moet zeggen dat mijn eerste week voorbij is gevlogen. Dat ik hier ontzettend veel kan leren is een feit! Bovendien weten ze hard werken hier op kantoor goed te combineren met gezelligheid en kan ik dan ook zeggen dat ik me hier zeker op mijn plek voel. Die zes maanden stage worden er zes hele leuke zal ik je vertellen.

Tevens staat dit weekend mijn verhuizing van het noorden naar het westen van het land op de planning en mag ik me vanaf volgende week inwoonster van Amsterdam noemen. Dat maakt het allemaal wel iets gemakkelijker, gezien Friesland niet om de hoek ligt en ik een hotel na een week wel heb gezien. Vanaf volgende week pak ik dus lekker de fiets naar kantoor!

 

Tijdschrift    Fiets

 

#MADEBYCHARLOTTE

 

- Februari 2015

AWINK Websolutions